Togg, Mardin’de tanıtıldı

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un ilk akıllı cihaz modeli T10X Mardin Artuklu’da tanıtıldı.

Togg, Mardin’de tanıtıldı
Haber Merkezi
Yayınlanma

10:55 - 11 Mayıs 2023

Güncelleme

13:21 - 11 Mayıs 2023

Okuma Süresi

2 dakika

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un ilk akıllı cihaz modeli T10X Mardin Artuklu’da tanıtıldı.

Tanıtım çalışmaları kapsamında kente getirilen araç, Artuklu 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda vatandaşların beğenisine sunuldu.

Araca binen Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, “Türkiye’nin gurur kaynağı #TOGG ile tanışmak isteyen tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG Mardin’imizde! Milletimize hayırlı olsun.” dedi.

Alana gelerek Togg’u inceleyen AK Parti Mardin 1. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Kılıç ise “Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG Mardin’de! Milletimize hayırlı olsun. Togg ile ülkemizin 60 yıllık hayali tamamlanmış oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın çok yoğun bir ilgisi var. 60 yıllık özlemin neticesi bu yoğunluk. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde  Türkiye Yüzyılı’na doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

Tanıtım programına, katılan Mardin Valisi/Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Mardin İŞKUR İl Müdürü Mehmet Akın, Müdür Yardımcısı Abdurrahim Yalçın, Artuklu Milli Eğitim Müdür Mehmet Emin Duyan, birçok kurum müdürü ve vatandaşlar, 47 MRD 47 plakalı Togg’u inceledi.

 


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir