MHP Mardin’de Artuklu’dan Sonra 2 İlçe Yönetimini Daha Feshetti

Artuklu ilçe yönetimini fesheden MHP Mardin İl Teşkilatı, Savur ve Midyat ilçe yönetimlerini de feshettiğini duyurdu.

MHP Mardin’de Artuklu’dan Sonra 2 İlçe Yönetimini Daha Feshetti
Haber Merkezi
Yayınlanma

08:46 - 25 Temmuz 2023

Güncelleme

08:46 - 25 Temmuz 2023

Okuma Süresi

1 dakika

Artuklu ilçe yönetimini fesheden MHP Mardin İl Teşkilatı, Savur ve Midyat ilçe yönetimlerini de feshettiğini duyurdu.

MHP Mardin İl Başkanı Mehmet Bozkuş, Mardin’de üç ilçe başkanı ve yönetimi feshettiklerini duyurdu. Teşkilat İleri Başkanı Semih Yalçın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de imzası ile feshedilen ilçe yönetimleri için ayrı ayrı paylaşımlar yapan Bozkuş, açıklamasında fesih gerekçesinin “partinin daha fazla zarar görmemesi” olduğunu açıkladı.

Görevden alınan Artuklu ilçe başkanı Mehmet ihsan Olcar, Savur İlçe Başkanı Abbas Oğuz, Midyat ilçe Başkanı Fırat Özel ve Artuklu, Midyat ve Savur ilçe yönetimleriyle ilgili uygulanan fesih işlemiyle ilgili MHP Mardin İl Başkanı Mehmet Bozkuş tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Mardin’de Parti Tüzüğümüzün 52.ve 54.maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Başkanlık Divanı tarafından Tüzüğümüzün 34.Maddesine göre ve partimizin disiplinine uymadıklarından dolayı partimizin daha fazla zarar görmemesi için Savur İlçe yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir.” denildi.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir