Ana içeriğe geç İçeriğe geç

MARSU’daki yolsuzluk soruşturması kapsamında 17 kişi gözaltına alındı

MARSU’daki yolsuzluk soruşturması kapsamında 17 kişi gözaltına alındı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (MARSU) yapılan iş ve işlemlerde usulsüzlükler olduğu gerekçesiyle devam eden denetimlerin ardından düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Mardin Büyükşehir Belediyesinde eski Vali Mustafa Yaman’ın İçişleri Bakanlığınca merkeze alınmasının ardından döneminde yapılan ihaleler, iş ve işlemlerle ilgili başlatılan incelemeler sürüyor.

İçişleri Bakanlığı müfettişlerince yürütülen incelemeler ve elde edilen bilgiler üzerine Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunun ardından, aralarında dönemin MARSU Genel Müdürü ve üst düzey yöneticilerin de bulunduğu 17 kişi bugün düzenlenen operasyonla gözaltına alındıkları öğrenildi.

Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Bu habere emoji ile tepki ver

0
0
0
0
0
0
0
Bu haberi paylaşınBeğendiyseniz çevrenizle paylaşın.

Yorumlar

0

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yorumlar onaylandıktan sonra görünür.