Ana içeriğe geç İçeriğe geç

Kaymakam Şahin, “15 Temmuz”e özel resim sergisinin açılışına katıldı

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin’ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz gününe özel hazırlanan resim sergisinin açılışına katıldı.

Kaymakam Şahin, “15 Temmuz”e özel resim sergisinin açılışına katıldı

İlçe merkezi Tepebaşı Mahallesinde bulunan etkinlik alanı Halı Caddesinde İlçede bulunan okulların öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden eşsiz resimlerin yer aldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı serginin açılışı İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin ve protokol üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Protokol üyeleri ve katılımcılarla birlikte Resimleri tek tek inceleyen Kaymakam Şahin , resimler hakkında bilgiler aldıktan sonra büyük emek verilerek hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resim sergisini hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Bu habere emoji ile tepki ver

0
0
0
0
0
0
0
Bu haberi paylaşınBeğendiyseniz çevrenizle paylaşın.

Yorumlar

0

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Yorumlar onaylandıktan sonra görünür.