Amedspor: Maçımıza atanan hakem baskı sonucunda değiştirildi

Amedspor’dan yapılan açıklamada, 29 Ocak’ta Şanlıurfaspor ile oynayacakları maçın hakeminin baskılar sonucunda değiştirildiği belirtildi.

Amedspor: Maçımıza atanan hakem baskı sonucunda değiştirildi
Selman Güneş
Yayınlanma

20:51 - 26 Ocak 2023

Güncelleme

20:51 - 26 Ocak 2023

Okuma Süresi

2 dakika

Amedspor’dan yapılan açıklamada, 29 Ocak’ta Şanlıurfaspor ile oynayacakları maçın hakeminin baskılar sonucunda değiştirildiği belirtildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “29.01.2023 tarihinde oynanacak olan Amedspor – Şanlıurfaspor maçına MHK tarafından atanan hakem, Şanlıurfaspor kulübünün yaptığı açıklamalar ve MHK’ye uyguladığı baskılar sonucunda değiştirilmiştir. “Bu durum öncesinde ve sonrasında atanan hakemlerimizi hem de ülkemizde maç yöneten hakem camiamızı zan altında bırakmıştır” denildi.

Açıklamada, “Buradan TFF ve MHK yetkililerine sesleniyoruz; ATADIĞINIZ HAKEMLERİN ARKASINDA DURAMIYORSANIZ, BASKILAR SONUCU DEĞİŞTİRİYORSANIZ BURADA TAKDİRİ ATADIĞINIZ HAKEM CAMİASINA BIRAKIYORUZ” denilerek TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) ve MHK’ye (Merkez Hakem Kurulu) atadıkları hakemlerin arkasında durma çağrısı yapıldı.

Diyarbakır ve Urfa’nın kardeş kent olduğu kaydedilen açıklamada, “Biz iki kardeş kent olan ve taraftarlarımızın bir olduğu Amedspor ve Şanlıurfaspor camiası arasındaki gerilimi düşürmeye çalıştıkça, Şanlıurfaspor Kulübünün resmi hesaplarından yaptığı provoke edici paylaşımları kınıyor, Şanlıurfa ve Amed taraftarlarının kardeşlik ruhuyla oynayacağı maça gölge düşürmekten ileriye gitmeyeceğini belirtiyoruz” denildi.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir