Meydanda denetim yapıldı

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Özgürlük Meydanı’nda denetim yaparak, seyyar satıcılara izin vermeyeceğini duyurdu.

Meydanda denetim yapıldı
Haber Merkezi
Yayınlanma

13:29 - 21 Ekim 2024

Güncelleme

13:29 - 21 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Özgürlük Meydanı’nda denetim yaparak, seyyar satıcılara izin vermeyeceğini duyurdu.

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kızıltepe ilçesinin Özgürlük Meydanı’nda denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri, yaya ve araç hareketliliğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklar başta olmak üzere Özgürlük Meydanı’nda dilenci, kaldırım işgali ve seyyar satıcılara denetim yaptı. Yapılan denetimlerde esnaftan, kaldırım işgalleri ile ilgili daha hassas davranmaları istendi. Uyarıları dikkate almayanlar hakkında yasal işlem başlatılacağı duyuruldu.
Vatandaşların rahatça kaldırımda yürümeleri ve alışveriş yapabilmeleri gerektiğini belirten zabıta ekipleri, meydanda seyyar satıcılara izin vermeyeceklerini bildirdi.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir