Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Adayı Veysi Duyan, oda üyelerinin günlük yaşamı ile ticari faaliyetlerinde çeşitli avantajlardan yararlanmasını amaçlayan “MTSO Avantaj Kart” projesini kamuoyuyla paylaştı.
Duyan, proje kapsamında MTSO üyelerine özel dijital ve fiziksel kart sistemi oluşturulmasının planlandığını belirtti.
Projeyle üyelerin sağlık, eğitim, akaryakıt, lojistik, uçuş, konaklama, hukuk ve mali danışmanlık başta olmak üzere birçok alanda indirim, öncelikli hizmet ve özel anlaşmalardan faydalanmasının hedeflendiğini ifade eden Duyan, oda üyeliğinin yalnızca kayıt ve aidat süreciyle sınırlı kalmaması gerektiğini söyledi.
Üyeliğin günlük yaşamda karşılığı olan bir değere dönüşmesini istediklerini vurgulayan Duyan, şunları kaydetti:
“MTSO üyeliği sadece bir zorunluluk olarak görülmemeli. Üyelerimizin ödediği aidatın karşılığını yıl içinde somut avantajlarla alabileceği, günlük hayatına ve ticari faaliyetlerine katkı sunan bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz. Odamız her yerde üyemizin yanında olacak.”
Duyan, “Odanız her yerde yanınızda” anlayışıyla hazırlanan MTSO Avantaj Kart sayesinde üyelerin yalnızca ticari faaliyetlerinde değil, günlük ihtiyaçlarında da desteklenmesinin amaçlandığını belirtti.
Projenin oda ile üyeler arasındaki bağı güçlendireceğini ifade eden Duyan, MTSO üyeliğini daha görünür, daha işlevsel ve daha faydalı hale getirecek uygulamaları hayata geçirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
