Şahin Sayılır’ın forma giydiği amatör futbol kulübü Kızıltepe Barış Spor Kulübü Fahri başkanı Sabahattin Derin, kayıp oyuncusu hakkında sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak yaşadığı derin üzüntüyü dile getirdi.
Başkan Derin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Saygısına, sohbetine, muhabbetine hayran kaldığım; öz evladımdan asla ayırt edemediğim kıymetli kardeşim Şahin Sayılır’ın kayboluşunun 6. gününde endişelerimiz artarak devam ediyor.
Kendisine ulaşamamanın verdiği tarifsiz üzüntü ve belirsizlik, ailesini, sevenlerini ve bizleri derinden yaralamaktadır. Dualarımız ve en büyük temennimiz, Şahin kardeşimizin bir an önce sağ salim bulunarak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasıdır.
Gören, duyan ya da herhangi bir bilgiye sahip olan herkesin, insanlık namına bizlerle veya yetkili mercilerle iletişime geçmesini önemle rica ediyoruz. Umudumuzu kaybetmeden, onu yeniden aramızda görmeyi yürekten bekliyoruz.”
Yetkililerden gelecek haber beklenirken, Sayılır’ın ailesi ve sevenleri umutla iyi bir haberin gelmesini bekliyor.
