Gaziantep’te 2 mutasyonlu virüs görüldü

AZİANTEP’İN ARABAN İLÇESİ KAYMAKAMI ABDULHAMİT MUTLU, KAYMAKAMLIĞIN RESMİ İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN YAPTIĞI YAZILI AÇIKLAMADA, 2 POZİTİF HASTADA MUTASYONLU VİRÜS TESPİT EDİLDİĞİNİ BELİRTEREK VATANDAŞLARI UYARDI.

Gaziantep’te 2 mutasyonlu virüs görüldü
Selman Güneş
Yayınlanma

10:40 - 06 Şubat 2021

Güncelleme

10:40 - 06 Şubat 2021

Okuma Süresi

1 dakika

Gaziantep’in Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, kaymakamlığın resmi internet sitesi üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, 2 pozitif hastada mutasyonlu virüs tespit edildiğini belirterek vatandaşları uyardı.

Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, kaymakamlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, ’’Değerli Vatandaşlarımız; 2 pozitif hastamızda mutasyonlu virüs tespit edilmiştir. İngiltere varyantlı bu virüsün bulaştırıcılığı çok yüksektir. Aşılamalarımızın yapıldığı, salgınla mücadelemizin güç kazandığı şu dönemde biraz daha sabır göstererek tedbirlere daha sıkı bir şekilde uymanızı rica ediyoruz’’ denildi. Kaymakam Mutlu vatandaşların daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir