Reklam

AK Parti Kadın Kolları Mardin’de Hem Toplandı Hem Sahaya İndi

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı, teşkilat çalışmalarını değerlendirmek ve önümüzdeki dönemin yol haritasını belirlemek amacıyla istişare toplantısı düzenledi. Toplantının ardından teşkilat yöneticileri Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Kadın Kolları Mardin’de Hem Toplandı Hem Sahaya İndi
Selman Güneş
Yayınlanma

21:27 - 06 Eylül 2026

Güncelleme

21:27 - 06 Eylül 2026

Okuma Süresi

2 dakika

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirilen Yönetim Kurulu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Kübra Ortaç’ın başkanlığında yapıldı.

Toplantıya yürütme ve yönetim kurulu üyeleri katılırken, teşkilatın yürüttüğü çalışmalar, saha faaliyetleri ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ele alındı.

Toplantının ardından vatandaşlarla buluştular

İstişare toplantısının ardından Milletvekili Faruk Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Kübra Ortaç ve beraberindeki teşkilat üyeleri Cumhuriyet Meydanı’na geçti.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sağlık Politikaları Başkanlığı tarafından İbn-i Sina Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, sağlıklı yaşam ve koruyucu sağlık hizmetleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlikte İbn-i Sina’nın bilim ve sağlık alanındaki çalışmaları anılırken, Faruk Kılıç ve beraberindeki teşkilat mensupları vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Ortaç: Sahada olmaya devam edeceğiz

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Av. Kübra Ortaç, teşkilat çalışmalarını hem istişare toplantıları hem de saha programlarıyla sürdürdüklerini söyledi.

Ortaç, vatandaşlarla doğrudan temas kurmanın önemine dikkat çekerek, Kadın Kolları olarak Mardin’in farklı noktalarında sahada olmaya devam edeceklerini belirtti.

İbn-i Sina Haftası kapsamında gerçekleştirilen programın da vatandaşlarla sağlık konusunda farkındalık oluşturmak açısından önemli olduğunu ifade eden Ortaç, teşkilat olarak vatandaşları dinlemeyi ve sahada çalışmalarını sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir