Mardin 1969 Spor, Artvin Hopaspor maçına hazırlanıyor

TFF 3. Lig 1. Grup  20. hafta müsabakasında 18 Şubat Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşılaşacak olan Mardin 1969 Spor, bu maçın hazırlıklarına salı günü öğlen saatlerinde 21 Kasım Şehir Stadı’nda yaptığı idmanla başladı.

Mardin 1969 Spor, Artvin Hopaspor maçına hazırlanıyor
Selman Güneş
Yayınlanma

23:47 - 14 Şubat 2024

Güncelleme

23:47 - 14 Şubat 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Teknik Direktör Ender Alkan yönetimindeki idman; ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarıyla süren idman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Pazar günü oynanan Küçükçekmece Sinopspor maçına ilk 11’de başlayan futbolcular ise antrenmanı, rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı.

Küçükçekmece Sinopspor maçını da değerlendiren Teknik Direktör Ender Alkan, ” Futbolcularım geriye düşmesine rağmen iyi bir refleks göstererek geriden gelerek kazanasını bildi. 90 dakika boyunca verdikleri mücadele beni çok mutlu etti. Galibiyete olan inancımız ve taraftarımızın muhteşem desteği bu galibiyeti getirdi. Şimdi önümüzde Artvin Hopaspor deplasmanı var. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, Artvin’den galibiyetle gerek deplasman galibiyeti hasretimizi de sonlandırmak istiyoruz.” dedi.

 


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir