Başka Mardinspor yok!

Kuzey Mezopotamya’nın önemli bir kenti olan Mardin bir çok farklı dil, din ve kültürü bağrında biriktiriyor. Ama ne yazık ki  bu tarih kokan şehir her alanda ihmal edildiği gibi, yeterince tanıtımı yapılmadığı gibi spor anlamında da ihmal ediliyor. Bunun en büyük sorumlusu da bu şehirde yaşayan biz yurttaşların suçudur. Maalesef şehrimizi markalaştıramadık. Şehrimizin değerlerine sahip […]

Başka Mardinspor yok!
Başka Mardinspor yok!
Selman Güneş
  • Yayınlanma21 Nisan 2022 10:46
  • Güncelleme1 Nisan 2023 17:11

Kuzey Mezopotamya’nın önemli bir kenti olan Mardin bir çok farklı dil, din ve kültürü bağrında biriktiriyor. Ama ne yazık ki  bu tarih kokan şehir her alanda ihmal edildiği gibi, yeterince tanıtımı yapılmadığı gibi spor anlamında da ihmal ediliyor. Bunun en büyük sorumlusu da bu şehirde yaşayan biz yurttaşların suçudur. Maalesef şehrimizi markalaştıramadık. Şehrimizin değerlerine sahip çıkmıyoruz. 

Biz şehrimize daha çok turist çekmek, daha çok yatırımlar yapmak istiyorsak şehrimize olan aidiyet duygularımızı güçlendirmeliyiz. Şehrimizin marka değerini artırmak istiyorsak şehrin değerlerine sahip çıkmalıyız. Mardinspor’da bu şehrin en önemli marka değeridir. Ama o da çok ihmal edildi. Elini taşın altına koyan yöneticileri küstürüldü.  Şehrimizin en önemli tanıtım araçlarından biri hiç kuşkusuz Mardinspor’dur. Yarım asırlık bir değerimiz olan Mardinsporumuza el birliğiyle sahip çıkmalıyız.  Bu şehre bağı olan bütün iş insanları bu değere destek vermeli. 

Asıl mevzuya gelmek için biliyorum biraz uzunca bir giriş oldu. 24 Nisan Pazar günü Mardinspor şimdiki adıyla Mardin 1969 Sporumuz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup 32. hafta maçında 21 Kasım Şehir Stadı’nda Büyükçekmece Tepecikspor ile önemli bir maça çıkacak. Tepecik maçında alınacak 3 puan bu sene ligde zor günler geçiren takımızı ligde tutacak. Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkmalıyız. Pazar günü bu stadı tıklım tıklım doldurmalıyız. Futbolcular sahada, fedakar taraftar da tribünde görevini yapmalı. Buradaki galibiyet, Mardinspor’un önümüzdeki sene yapılanması için çok önemli Çünkü bu takım ligde kaldığı zaman seneye çok daha güzel bir organizasyonla, doğru adamlarla, doğru kararlar alarak 2. Lig’i zorlayacak bir takım kurulacağı duyumları alıyorum. ‘Bu kısmı şartlar oluştuğu takdirde genişçe ele alacağım.’  Bunun için Büyükçekmece Tepecikspor maçında alınacak 3 puanı önemsiyorum. 
Gelin hep birlikte Mardinsporumuza sahip çıkalım!